Jaký byl relaxační víkend?

30.06.2013 19:04

"O víkendu jsme si užívaly relaxační víkend, který vedla Alenka a jsme plny energie, pohody a lásky. Víkend jsme si opravdu užily, věnovaly jsme se samy sobě - cvičily jsme, tančily, kreslily, meditovaly a provozovaly spouta jiných aktivit. Je nám lépe na duši, když víme, jaký báječní lidé existují. Alenka sebou měla svou dceru Pavlínku a vnučku Aničku. Alenka se starala o naše duševno, Pavlínka nám připravovala naprosto senzační jídlo a Anička nám svou krásnou a čistou povahou ukázala, že máme ještě šanci :-) Pavlínka nám přiblížila "vědomé vaření ", vše co nám uvařila, bylo moc moc dobré - samá zdravá jídla plná zeleniny, bylinek, luštěnin a opravdu nám připravila kulinářský zážitek. Upekla nám chléb, připravila kozí sýr a znova musíme říci, že to bylo prostě senzační."

"Alenka nás naučila spoustu nového, máme spoustu zážitků a máme také nové kamarádky, a za to patří Alence veliké poděkování. Krasně prožitý víkend v kouzelném prostředí. Už se těšíme na další setkání. Alenko moc děkujeme!" Štěpa a Lenka

"Ahoj Alenko,vchceme Ti poděkovat za nádherný víkend. Poprvé v životě jsme cvičily s Květuškou jógu a je obdivuhodné, co všechno jsi nás za tak krátkou dobu naučila. Pavlínce děkujeme za výbornou vegetariánskou stravu. Nevěděly jsme do té doby, jak může být chutná. Víkend byl kouzelný a to kouzlo v sobě cítíme pořád. Už se moc těšíme na příští relaxační víkend."

Maruška s Květuškou

 

DĚKUJEME ZA POZITIVNÍ REAKCE NA RELAXAČNÍ VÍKEND A DOUFÁME, ŽE SE BRZY POTKÁME NA DALŠÍM :-) RECEPTY Z VÍKENDU NAJDETE V SEKCI INSPIRACE DO KUCHYNĚ, FOTKY VE FOTOGALERII :-)