Hladovka léčí

24.12.2013 13:36

calm9.webnode.cz/news/a12/  .... postěme se nejen na Štědrý den :-)

A ještě něco k chemoterapii:

STUDIE ODHALILA, ŽE CHEMOTERAPIE RAKOVINU POUZE PODPORUJE
Tato zpráva je podložena i několika dřívějšími výzkumy, podle nichž chemoterapie a s ní spojené drahé léky jsou nevhodné k léčbě rakoviny, které dokážou danou situaci ještě více zhoršit.
Během výzkumů skupina vědců objevila, že zatímco chemoterapie ve velké míře poškozuje zdravé buňky a zároveň je stimuluje k tomu, aby produkovaly takovou bílkovinu, která představuje v podstatě pohonnou hmotu pro růst nádorových buněk. Kromě toho se nádor stává ještě odolnějším vůči další léčbě.
V časopise Nature Medicine informovali výzkumníci o tom, že výsledky výzkumu jsou pro ně "zcela nečekaně". Sledováním účinků chemoterapie byly prokázány výrazná poškození DNA u mužů postižených rakovinou prostaty. Podle lékařských organizací je chemoterapie však jedinou možností k tomu, aby pacienti postižení rakovinou dokázali žít několik let.
U léků používaných k léčení rakoviny bylo zjištěno, že způsobují tvorbu metastáz a po jejich užívání se masivně zvyšuje i velikost nádorů. Výsledkem toho je, že "chemo-terapie" zabíjí pacienty mnohem rychleji než samotné onemocnění .
Čtěte :
► Koření proti rakovině
► Zázvor - bojovník proti rakovině
► Lék proti rakovině - Ukrain
Bílkovina vznikající během chemoterapie, tzv. WNT16B bílkovina, zvyšuje přežití nádorových buněk a to je příčinou toho, proč život pacienta končí ještě rychleji. Tak to vysvětluje spoluautor Peter Nelson, vědecký spolupracovník Výzkumného centra rakoviny Freda Hutchinsona v Seattlu
"WNT16B vstupuje do interakce s blízkými nádorovými buňkami a stimuluje jejich růst. Tím pádem se stávají ještě odolnější vůči další terapii. "
Skupina následně po shrnutí výsledků prohlásila :
"Naše výsledky dokazují, že odpovědi poškozených zdravých buněk bezprostředně přispívají ke zvýšené kinetice růstu nádorových buněk".
Přitom o některých Halířový levných koření , jakými jsou kurkuma či zázvor , nebo o léčivých houbách používaných několik tisíciletí výzkumníci nekompromisně dokázali , že účinně snižují velikost nádorových buněk a jejich rozšiřování v organismu . Porovnáním 11 studií bylo zjištěno , přírodní látky snížily velikost nádorů mozku v průměru až o 81 % .
Bohužel stále existují "staré paradigmatu " a přírodním metodám léčby není stále dostatečná pozornost, taková, jakou by si právem zasloužili !
Pravda je taková, že pokud by každý užíval přírodní látky , rakovina by vůbec neměla šanci se vyvinout (tyto jsou samozřejmě vhodné i na prevenci ) , a farmaceutické firmy by přišli o obrovský profit .

ANONA OSTNITÁ

Je plod stromu graviola a je 10 000x silnější než chemoterapie

Jestli máte místo, vypěstujte si jednu na své zahrádce. I ostatní části rostliny jsou užitečné. Až si příště dáte ovocný džus, řekněte si o anonu.

Jde o nízký strom zvaný graviola v brazilštině, guanaba ve španělštině a v angličtině má nevýrazné jméno „soursop“ (Graviola v češtině.) Plod hodně velký a nakysle sladká bílá dužina se buď rovnou jí anebo, co je běžnější, používá na výrobu ovocných nápojů, dření atd.

Hlavní zájem o tuto rostlinu budí její silný proti-rakovinný účinek. Ačkoliv je účinná proti mnoha zdravotním potížím, je to její proti-nádorový účinek, co budí největší zájem. Tato rostlina má prokázaný hojivý účinek při rakovině u všech typů onkologických onemocnění.

Kromě své hojivosti proti rakovině, má graviola široké spektrum antimikrobiálních působků, jak proti bakteriálním, tak i plísňovým infekcím, a zabírá i proti vnitřním parazitním červům, snižuje vysoký krevní tlak a používá se i při depresích, stresu a nervových poruchách.

Výzkumy ukazují, že pomocí výtažků z tohoto zázračného stromu nyní lze:


Udeřit proti nádorům bezpečně a účinně pomocí plně přírodní terapie, která nezpůsobuje extrémní nevolnosti, ztráty na váze a vypadávání vlasů.


Ochránit svůj imunitní systém a tak se vyhnout smrtelným infekcím.


Cítit se po léčebné kúře silnější a zdravější.


Posílit svou energii a zlepšit svůj náhled na život.

I zdroj těchto informací budí zrovna takový úžas: Pochází to od jednoho z největších amerických výrobců léčiv - th! e – ta rostlina prošla více než 20 laboratorními testy vedenými už od 70. let! To, co tyto testy odhalily, není vůbec chudé na omračující zjištění… U výtažku ze stromu se ukázalo, že:


Účinně útočí na zhoubné buňky 12 typů rakoviny a zabíjí je, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky…


O třech složkách je dokázáno, že jsou při zpomalování růstu rakovinných buněk 10 000 krát silnější než Adriamycin, běžně používané chemoterapeutické léčivo!


A co navíc, na rozdíl od chemoterapie složky extrahované ze stromu graviola selektivně pronásledují a zabíjí pouze rakovinné buňky. Nepoškozují zdravé buňky!

Úžasné protirakovinné vlastnosti stromu graviola byly rozsáhle studovány, tak proč jste o nich ještě neslyšeli? Když je extrakt z gravioly tak zázračný.




Jeden z největších výrobců léčiv za miliardy dolarů v Americe zahájil výzkum léčby rakoviny a jejich bádání se zaměřilo na graviolu, legendární hojivý strom z amazonského deštného pralesa.

Různé části stromu graviola – včetně kůry, listů, kořenů, plodů a semen z plodů už po staletí využívali domorodí indiánští medicinmani i jiní Jihoameričané k léčbě onemocnění srdce, astmatu, problémů s játry a artritidy. I když vycházela z jen malých zadokumentovaných vědeckých důkazů, společnost nalila peníze a zdroje do testování protirakovinných vlastností tohoto stromu – a byli výsledky šokováni. Graviola se ukázala být dynamem ženoucím hubení rakoviny.

Společnost má se stromem graviola jeden obrovský problém – je zcela přirozený, a tudíž podle federálního zákona jej nelze patentovat. Není žádný způsob, jak z něj vytěžit pořádný zisk.

Ukázalo se, že farmaceutická společnost téměř sedm let zkoušela syntetizovat dvě z nejsilnějších protirakovinných ingrediencí v graviole. Kdyby mohli izolovat a vyrobit člověkem stvořené klony toho, co činí graviolu tak mocnou, mohli by si to patentovat a dostat svoje prachy zpátky. Avšak narazili. Ten originál jednoduše nebyli schopni replikovat. Neexistoval tedy žádný způsob, jak by si mohli zisky ochránit, nebo i jen dostat zpět ty miliony, co nalili do výzkumu.

Testování gravioly se skřípěním vázlo, až se zastavilo. A co hůř, společnost celý projekt založila do šanonu a rozhodla se zjištění svých výzkumů nezveřejnit.

Naštěstí tu byl však vědec z výzkumného týmu gravioly, jehož svědomí mu nedovolilo jen tak se dívat, jak se páchá taková ohavnost. Ač riskoval svou kariéru, kontaktoval společnost, která se věnuje sklizni léčivých rostlin z amazonského pralesa a pověděl jim to.

Když byly zprávami o graviole poplašeni i výzkumníci z Institutu zdravotní vědy, začali pátrat po výzkumech, které se ohledně tohoto rakovinu hubícího stromu dělaly. Důkazy omračujících účinků gravioly a jejich šokujícího ukrývání se začaly valit rychle a zběsile.

Národní institut rakoviny provedl první vědecký výzkum v roce 1976. Výsledky předvedly, že „listy a stonky gravioly se ukázaly jako účinné při napadání a ničení zhoubných buněk.“ Výsledky publikované ve vnitřní zprávě však nevysvětlitelně nebyly nikdy uvolněny pro veřejnost…

Od roku 1976 bylo dokázalo, že graviola je úžasně mocný zabiják rakoviny 20 nezávislými laboratorními testy, ovšem až dosud neproběhly žádné klinické zkoušky s dvojitým slepým testem – což je typický benchmark, jaký mainstreamoví doktoři a odborné žurnály používají k posouzení terapeutické hodnoty – ty totiž nebyly nikdy iniciovány…

Studie vydaná v Journal of Natural Products následně po nedávné studii provedené Katolickou universitou Jižní Koreje uvedla, že u jedné chemikálie v graviole zjistili, že výběrově zabíjí buňky rakoviny tlustého střeva „10 000 krát více než (běžně používaný chemoterapeutický lék) Andriamycin…“

Ta nejdůležitější část zprávy Katolické university Jižní Koreje je o tom, že graviola se ukazuje, že útočí selektivně jen na rakovinné buňky a ponechává zdravé buňky netknuté. To je rozdíl oproti chemoterapii, která útočí bez rozlišení na všechny aktivně se rozmnožující buňky (jako buňky žaludku a vlasů), čímž často vyvolává ničivé vedlejší účinky nevolnosti a ztráty vlasů u pacientů s rakovinou.

Studie na Purdue University nedávno zjistila, že listy ze stromu graviola zabíjí buňky u šesti linií lidské rakoviny a zvláště účinné jsou proti rakovinám prostaty, slinivky a plic…

► Graviola annona