Hormonální jóga - 18. - 19. dubna

06.04.2015 18:52

Milí příznivci jógy, na víkend 18. - 19. dubna je pro vás připraven druhý termín kurzu hormonální jógy. Pokud máte o cvičení zájem, neváhejte a přihlašte se co nejdříve, kapacita je omezená. Přijďte si vyzkoušet účinky hormonální jógy sami na sobě a naučit se sestavu, která se může stát pevnou součástí vašeho dne :-) 

Milé ženy:-D
Srdečně vás opět zvu na další seminář s HORMONÁLNÍ JOGOU ve Strakonicích.:-D
Cvičit budeme v tělocvičně na Mravenčí skále/sídliště Mír/  a to v termínu 18. 4 a 19. 4. 2015 .Na tomto jogovém víkendu vás, tak jako na minulém, naučím sestavu cviků, které pomáhají balancovat hormonální systém ve vašem těle. Sestava je dynamická a svižná. Pracujeme hodně s dechem a harmonizujeme štítnou žlázu, funkci vaječníků apod. Sestava není náročná:-DNa tomto cvičení je nejkrásnější /jako vždy s jogou/,že je to přirozená  cesta, jak lépe porozumět a poznat své tělo.:-D

Na tento víkend jsou ještě volná místa,pokud vás pozvání zaujalo můžete se přihlásit  na tel. 724103317. Budu ráda, když tuto informaci poskytnete těm, o kterých se domníváte, že by je tento seminář zajímal.

HORMONÁLNÍ JÓGA 2. seminář.docx (29424)

Účastnice prvního dvoudenního kurzu hormonální jógy na konci kurzu: